De ce pentru unii
iubirea pare ca o joacă
și pentru alții o luptă
permanentă?

*Pachet Carte + Bratara cu plăcuță de argint

Fragmente

(…) Cu toate acestea, astăzi nu mai susţin acea credinţă, vehiculată de majoritatea cărţilor psihologice şi spirituale, că „întâi trebuie să fii tu complet vindecat, curăţat de frici” ca să îţi poţi primi partenerul în viaţa ta. Deşi este adevărat că toată munca depusă în dezvoltarea personală va fi răsplătită prin atragerea unor parteneri asemănători ţie şi poate la fel de conştienţi, viaţa e o continuă evoluţie, oricât muncim şi ne concentrăm pe acest aspect, niciodată nu vom fi un proiect complet.

(…) Nu a fost uşor, dar la fel ca un foc, da? Pui nişte elemente la început, lemne, hârtie şi le dai foc uşor, pe rând şi îţi ţin de cald mult timp. Dacă pui direct mult gaz, o să explodeze şi se termină repede. Deci, chiar dacă este multă pasiune, trebuie să o menajezi, te disciplinezi, o iei uşor ca să dureze. Altfel se termină imediat.

…) Să ai puţină răbdare să mă aştepți până aranjez luna, să fie la locul potrivit să ne lumineze povestea chiar şi atunci când nu ne vedem prea bine sufletele şi ne certăm, în loc să ne sărutăm…
Să ai răbdare până stau de vorbă cu vântul, să nu vină niciodată la tine cu chef de plecare. Să mi te țină în loc când bate a uitare…
Să ai răbdare puțin să reglez anotimpurile, să nu-mi fi niciodată confuz, nici prea îmbrăcat cu poveri, dar nici dezbrăcat de iubire…
Puțin să discut cu Soarele, să-l rog să nu ne ardă pasiunea, să se reverse asupra noastră treptat până vom fi sătui de viață…
Puțin să-mi sărut pământul, să-l rog să mă lase să te iubesc o viață, o viață de om mare, o viață lungă…
Puțin să stabilesc cu Universul să ne iubim şi în alte vieți, să te naşti mereu iubitor şi eu frumoasă şi să nu fim pe fugă vreodată.
Apoi te las să stabileşti tu mereu ritmul şi sărută-mi prelung inima, e atât de agitată de la nerăbdare…

Despre autor

Ana Dragalina a terminat cursurile universitare şi postuniversitare de psihologie şi investeşte în procese de dezvoltare personală de la vârsta de 14 ani, însă majoritatea învăţămintelor şi-au dovedit eficacitatea doar după ce a părăsit viaţa în corporație și s-a mutat în Bali fără niciun plan.

În decurs de 1 an a publicat două cărţi, 1 curs online, este copywriter şi ghostwriter pentru mai multe branduri şi bloguri româneşti, organizează retreaturi şi Workshopuri de dezvoltare personală în Bali şi în România, misiunea ei fiind să atingă în drumul său cât mai multe inimi.

„Cred că toţi putem să ne realizăm dorinţele inimii, toţi avem resursele necesare, trebuie doar să ne dăm voie să le descoperim şi să le accesăm. Toată munca mea este dedicată acestui scop – să le reamintesc oamenilor de puterea imensă pe care o deţin.”

”Am citit cartea cu lacrimi în ochi. Lacrimi de fericire pentru că iubirea în care cred există, dar și pentru ce am descoperit că am făcut greșit, pentru toate oglindirile de care nu am fost conștientă, dar și pentru toate lucrurile bune învățate. Mulțumesc!”

Catalina V.

”M-a făcut să conștientizez că oricât de greu ar fi, calea pe care aș putea să o aleg este apropierea de ceilalți, nu separarea de ei. Am decis ca în relaţia viitoare să exprim acest lucru, să cer de la început susţinerea în cazul în care vor exista situaţii dificile în care voi vrea să fug şi să aleg să rămân. Cam asta a însemnat cartea Anei pentru mine”

Ioana M.

*Pachet Carte + Bratara cu plăcuță de argint