Acum este timpul să-ți regândești cariera. Avem informația la degetul mic, iar eu te voi ajuta s-o găsești pe cea corectă si potrivită ție.

Izolarea nu înseamnă pierderea timpului, ci regândirea lui. Îți poți îmbunătați sau chiar schimba cariera după această perioadă. Privind partea plină a paharului, timpul de care dispunem este o binecuvântare și ar trebui să profităm de el într-un mod benefic.

 

Dacă te-ai săturat să lucrezi pentru alții, acum este timpul să începi să lucrezi pentru tine. Poate o să-ți creezi un nou stil de viață sau o să-ți descoperi noi pasiuni și modalități prin care să le transformi ulterior în bani. Nu sună rău, huh?!

Educația este responsabilitatea fiecăruia dintre noi, iar viața pe care o trăim este suma alegerilor pe care le-am făcut de-a lungul vieții. Pe măsură ce-ți regândești și schimbi alegerile, viața ți se va schimba și ea totodată.

Dacă te găsesc pierdut în propria viață, în loc să te las să te afunzi în ea, m-am decis sa îți prezint site-uri cu mii de cursuri online și alte resurse de unde poți învăța.

Mai multe platforme oferă acum acces la unele dintre cursurile lor pentru oricine dorește să se perfecționeze, astfel că,  în momentul de față,  poți accesa materialele fără a fi nevoie să participi fizic la cursuri.

O să încep cu câteva recomandări de cursuri gratuite:
 • Bazele marketingului digital
  Este un curs online gratuit pus la dispoziție de către cei de la Google. Te poti inregistra cu ajutorul adresei de e-mail sau a contului de Gmail, iar la finalizarea cursului vei primi Certificarea în Bazele marketingului digital.
  Aici găsești toate cursurile gratuite pe care cei de la Google le oferă.
 • Entrepreneur Startup Guides
  Este o platformă dedicată noilor antreprenori care au nevoie să învețe cum să-și crească afacerea sau cum să-și dezvolte o mică afacere în online.
 • Academic Earth
   Aici gasești cursuri gratuite din toate domeniile, deci cu siguranță vei găsi cursul potrivit nevoilor tale.
 • Self Growth
  Este o platformă care se axează în special pe dezvoltarea personală, strângând la un loc toate informațiile din acest domeniu care te-ar putea interesa și de ce nu, ti-ar putea schimba perspectiva asupra vieții. Lucrul cu propria persoană este întotdeauna o idee bună.
 • The Higher Education Academy Resources Center
  Aici găsești toate informațiile din mediul academic posibile.
 • Curs de Fashion
  Este un curs ușor de parcurs care îți pune la dispoziție informații utile despre modul în care ar trebui să te îmbraci în funcție de evenimentul la care participi, dar si care sunt lucrurile esențiale care ar trebui să existe în garderoba unei femei, cât și în cea a unui bărbat.
 • Gramatica limbii engleze
  Dacă te-ai hotărât să înveți limba engleză, limbă care a devenit esențială în viața de zi cu zi, indiferent de țara în care trăiești, am găsit un curs cu bazele limbii engleze care îți va ușura parcursul acestui drum. Găsești informațiile de bază necesare oricărui vorbitor de limba engleză.
 • Cursuri Tehnologia informației
  Acest curs îți pune la dispoziție informații despre Magazinul online cu PHP și MySql, Introducere in e-Business și HTML pe înțelesul tuturor. Cu cât știi mai multe informații despre diferite domenii, cu atât mai bine.
Iată și recomandările de site-uri pentru cursuri online care au prețuri reduse în această perioadă:
 • Kings of Leads 
  Îți oferă un curs de vânzări în care te învață cum să creezi o conexiune cu clienții, cum să înveți să vinzi emoții, cum să descoperi care sunt cele 2 mari puteri prin care oamenii iau decizii s.a.m.d. Gasești în link toate informațiile suplimentare de care ai nevoie și cel mai important, pentru a decide dacă este cursul potrivit pentru tine cei de la Kings of Leads îți oferă gratuit la cerere acces la curs timp de o săptămână.
 • LINK Academy 
  Pe lângă cursurile practice si ușoare pe care le oferă, după terminarea acestora vei primi si certificarea oficială, emisa de către una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume – Universitatea Cambridge.
 • InfoAcademy
  Îți pune la dispoziție o multitudine de cursuri care se desfășoară online, însă la care va lua parte și un instructor astfel încât să beneficiezi de toată îndrumarea necesară. Au cursuri disponile începând de la JavaScript Fundamentals până la Networking Essentials. Oferă și două cursuri gratuite pe care le găsești în lista care-ți va apărea după accesarea linkului.
 • LIFE UNIVERSITY
  Dacă îți dorești să înveți ce înseamnă optimizarea unui site și ce presupune de fapt acest lucru, cei de la Life University îți pun la dispoziție un curs SEO practic care cuprinde 35 de module prin intermediul cărora vei afla cum să ajungi în prima poziție în Google.
 • BIT Academy
  Pe această platformă gasești cursuri despre IT&C, Productivity, Sisteme de operare, Baze de date, Software Development și Networking. Oferă prețuri reduse cu până la 30%.
 • PROMANAGEMENT
  Este o firmă de training de top care dispune de o echipă cu autorizări naționale și internaționale care eliberează certificate de absolvire emise de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, conform autorizatiilor ANC și aplică sistemul calității bazat pe cerințele standardului SR EN ISO 9001: 2015.
Mai multe resurse care te ajută să te dezvolți pe mai multe planuri:

Dacă ți-am fost de ajutor, lasă-mi un feedback mai jos si, de ce nu, idei de articole pe care ai fi interesat/interesată să le abordez.

Mirela
Ultimele postari ale lui Mirela (vezi toate)